Ny hjemmeside

September 2019 blev startskuddet på tredje generation af Fyns Jernindustri Forenings hjemmeside, som afløser den tidligere efter 11 års tjeneste. Den nye hjemmeside byder bl.a. på et fleksibelt layout, så den kan fungere på mobiltelefoner og tablets.

Ny adgangskode til alle brugere

Alle brugere er flyttet med over fra den gamle hjemmeside, men deres tidligere adgangskoder er ikke. Derfor skal brugere først lige bede om at sætte en ny adgangskode, inden der kan logges ind. Gør som følger:

  1. Klik på “Log ind” oppe i hovedmenuen
  2. Klik på linket “Mistet din adgangskode?” under login-formularen
  3. Indtast din email adresse og tryk på “Få ny adgangskode” knappen
  4. Følg instruksionerne i den email du modtager kort efter

Skulle du mod forventning ikke modtage nogen email, så kontakt webmaster@fynsjern.dk!

Dokumentation

Efter login tilføjes en sekundær menubjælke under hovedmenuen. Her er der bl.a. adgang til en hjælpeside, som beskriver de mest almindelige procedurer. Det anbefales kraftigt at kigge denne igennem, da der bl.a. er sket ændringer ift. visning af kontaktpersoner på virksomhedsprofilerne, se afsnittet “Visitkort og virksomhedsprofiler”.

Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole/Lars Bregnehøj gav et indlæg om erhvervsskolernes udfordringer, og hvorledes de gribes an, så de unge kan få en god faglig uddannelse.

Rundturen på Erhvervsskolen gav et godt indtryk på og nogle havde flashbacks til “gamle” dage.

Efter rundturen var der diskussion og super fin forplejning.

Produktivitet i fokus

COO, Egon Borgkvist Jensen, fra LINAK gav på mødet d. 26/11 2012 en meget interessant beskrivelse af hvordan LINAK gennem mange års systematisk arbejde med produktivitet sikrer, at det fortsat er muligt at have en stor produktion i Danmark.

LINAK er en af verdens førende virksomheder inden for design og produktion af elektriske lineære aktuatorløsninger.

Egon Borgkvist Jensen er blevet udpeget til et panel af 20 danske topchefer, der vil gøre noget ved produktiviteten i de danske virksomheder. På denne baggrund blev der drøftet og videregivet gode idéer og inspiration fra medlemmerne som kan bringes med i TOP-20 panelets fremtidige arbejde.