Webinar – Den økonomisk situation og lønstatistik

Tid
04/04/2022 kl. 16:00 - 17:00


På vores webinar den 4. april har vi fornøjelsen af at lægge ører til Thomas Søby, som er tidligere cheføkonom for Dansk Metal og nuværende cheføkonom og analysechef for Ingeniørforeningen, IDA.

I sit oplæg vil Thomas give os et indblik i udviklingen af den danske økonomi i forhold til vores BNP, eksport, beskæftigelse, arbejdsløshed og inflation.

Samtidigt vil han også have fokus på udviklingen i industrien og på hvordan, parametre som produktion, produktionsbegrænsninger, beskæftigelse og lønudvikling bliver påvirket af de trusler, vi oplever i den nuværende verdenssituation, hvor krigen mellem Rusland og Ukraine samt Corona-pandemien spiller helt centrale roller for vores virke og økonomiske udvikling.

Afslutningsvis kaster Thomas et blik på femtiden. Her ser vi hen imod et OK2023, hvor den grønne omstilling afføder betragtninger og danner grobund for spørgsmål, vi som virksomheder forhåbentligt har mulighed for at blive langt klogere på sammen med Thomas.

*****
På mødet gennemgår vi også vores indsamlede lønstatistik – og vi lægger naturligvis op til dialog om de kommende lokale forhandlinger og de krav, vi som virksomheder bliver mødt med, specielt nuværende inflation og udviklingen i produktivitet.

 

_______________________________________________________________________________

Microsoft Teams-møde

Deltag på din computer eller mobilapp

Klik her for at deltage i mødet

Eller ring ind (kun lyd)

+45 32 72 67 25,,542802695#   Denmark, Alle lokationer

Telefonmøde-id: 542 802 695#

Find et lokalt nummer | Nulstil pinkode

Få mere at vide | Mødeindstillinger

________________________________________________________________________________

 

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.