Årets Sociale Arrangement

Tid
13/03/2023 kl. 17:00 - 20:00

Sted
Drewsens Spisehus


Fyns Jernindustri Forening inviterer hermed til årets sociale arrangement

Mandag den 13. marts 2022 kl. 17.00

Arrangementet forgår i Drewsens Spisehus Odense, Flakhaven 1, 5000 Odense C

——————–

Husk det er til dette sociale arrangement, at I skal tage jeres bedre halvdel med.
——————–

Først skal vi høre et foredrag med Christiane Vejlø,

Derefter er foreningen vært ved en lækker menu som serveres i kælderen, hos Drewsens Spisehus i de gamle bankbokslokaler.

Christiane Vejlø er en af Europas førende eksperter i forholdet mellem mennesker og teknologi. Hun har arbejdet i teknologibranchen i 20 år, hun sidder i dataetisk råd, er optaget i Kraks Blå bog og har rådgivet flere regeringer om teknologiudvikling og ansvarlig digitalisering.

Nu har Christiane sammensat et spritnyt foredrag om at være menneske i en i stigende grad digitaliseret verden. I kommer på en let forståelig måde tættere på hvad det vil sige at undervise med VR, om at bo i metaverset, om NFT-ejerskab af digitale produkter og om kunstig intelligens, der laver artikler, kunst, arkitektur og skoleopgaver. og allervigtigst- Christiane sender publikum hjem med en række spørgsmål, som pirrer til etiske dilemmaer, der gerne skulle holde folk vågne om natten med tanker om, hvordan de selv som mennesker, medarbejdere og beslutningstagere kan være med til at skabe en fremtid, vi har lyst til at leve i.

Vi forventer et stærkt foredrag, og det håber at folk bliver rigtig spørgelystne, og forventer at vi kan få kvalificerede svar, så vi ikke behøver at ligge søvnløse.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.