Medlemsmøde-Marts

Tid
11/03/2024 kl. 17:00 - 21:00

Sted
Drewsens Spisehus


Fyns Jernindustri Forening inviterer hermed til årets sociale arrangement

Mandag den 11. marts 2024 kl. 17.00.

Arrangementet forgår i Drewsens Spisehus Odense, Flakhaven 1, 5000 Odense C.

Husk det er til dette sociale arrangement, at I skal tage Jeres bedre halvdel med.

Først skal vi høre et foredrag med Christian Liebergreen, derefter er foreningen vært ved en lækker menu som serveres i kælderen, i de gamle bankbokslokaler.

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cyklet New Zealand rundt og tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen.

Christian er en eventyrer, der ikke ser nogen hindringer, hvad enten det er i naturen, eller om det er at få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet, skal man nok finde en løsning.

I juni 2012 gik hans drøm i opfyldelse, da han helt alene tog på en 260 dages lang jordomsejling uden stop undervejs.

Christian kommer og leverer et humoristisk foredrag om samarbejde og kommunikation, krydret med oplevelser fra hans mange udfordrende ture.

Han taler om tilværelsen i almindelighed, og fortæller om sine erfaringer og oplevelser på vandet som kan fungere som et glimrende billede for nogle grundlæggende pointer, som Christian på underholdende og inspirerende vis rundhåndet giver videre til deltagerne.

Vent ikke med at tilmelde jer til dette spændende arrangement

Vi skal mødes i Drewsens Spisehus, hvor vi har været de sidste par år. Lokalerne i kælderen er spændende, det har tidligere været en stor bankboks, og man stadig se de enkelte bankbokse på væggene

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.