Virksomhedernes økonomiske situation, herunder gennemgang af lønstatistik

Tid
16/01/2023 kl. 16:30 - 20:00

Sted
Odense Congress Center


”På vores medlemsmøde den 16. januar har vi fornøjelsen af at få besøg af Klaus Dalsgaard , som er chefstrateg for Nykredit. Du kan læse hans analyse om inflation og renter her: “Peger den høje inflation og stigende renter mod en recession?”

Klaus fortæller om udfordringerne i og udsigterne for den globale økonomi med et særligt fokus på påvirkningen af rammevilkår for dansk erhvervsliv.

I sit oplæg vil Klaus Dalsgaard give os et indblik i udviklingen af dansk og international økonomi.

Vores dialog/debat vil have fokus på udviklingen i industrien og på hvordan, parametre som produktion, produktionsbegrænsninger, beskæftigelse og lønudvikling bliver påvirket af de trusler, vi oplever i den nuværende verdenssituation.

Afslutningsvis kaster vi et blik på fremtiden. Her ser vi hen imod et OK2023, hvor den grønne omstilling afføder betragtninger og danner grobund for spørgsmål, vi som virksomheder forhåbentligt har mulighed for at blive langt klogere på sammen med Klaus Dalsgaard.

*****
På mødet gennemgår vi også vores indsamlede lønstatistik – og vi lægger naturligvis op til dialog om de kommende lokale forhandlinger og de krav, vi som virksomheder bliver mødt med, specielt nuværende inflation og udviklingen i produktivitet”

 

Program

16.30 – 17.00 Ankomst og  Netværk
17.00 – 18.00  Indlæg ved Chefstrateg Klaus Dalsgaard
18.00 – 18.30 Gennemgang af lønstatistik og Netværk
18.30 –  20.00 Middag & Netværk

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.