Fyns Jern – Styrk dine relationer via netværk

Tid
03/02/2020 kl. 17:00 - 20:00

Sted
Persolit


Styrk dine relationer via netværk & Dialog omkring kommende lokalforhandlinger

Jesper Dalhus er en Fyns mest erfarne netværker og kommunikatorer. Jesper driver til daglig firmaet JEMAC, som beskæftiger sig med salgstræning, rekruttering, LinkedIn og meget andet. Jesper vil fortælle om, hvordan han har skabt sig et stort og stærk netværk, der styrker salg og synlighed omkring ens person og virksomhed.

For til stadighed at være top-of-mind på de moderne medier og følge med i, hvad der sker af tiltag i markedet, hos kunderne, kollegerne mv., er vi nødt til at være mere proaktive. Det gælder også at udvikle, vedligeholde og bruge sit netværk aktivt. Det kan Jesper Dalhus give en masse inspiration omkring på denne aften.

Lønstatistikken for Fyns Jernindustri vil ligeledes være et tema denne aften. Vi er midt i en spændende periode, hvor der forhandles centralt og mange steder også snart lokalt. Vi har god feedback fra medlemmerne at denne dialog med kollegerne i Fyns Jernindustri er meget givtig. Hvordan griber andre opgaven an, hvilke udfordringer har de, og hvad har man af gode erfaringer, som andre kan have gavn af?

Fyns Jernindustri er på besøg hos Persolit Entreprenørfirma A/S, der beskæftiger ca. 250 medarbejdere i Danmark med teknisk isolering inden for industri og HVAC samt stål- og facadeløsninger til byggeri og industri o.m.a. I Munkebo er der egenproduktion i tyndplade til inddækning af de forskellige isoleringsydelser samt skrædderværksted.

Program:

Kl. 17.00 – 18.00
Netværker og Erhvervscoach – Jesper Dalhus

Kl. 18.00 – 18.30
Dialog omkring kommende lokalforhandlinger

Kl. 18.30 – 19.00
Rundtur Persolit

Kl. 19.00 – ca. 20.00
Networking, hvor Persolit er vært med en let sandwich.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.