Fyns Jern – Socialt arrangement

Tid
13/06/2022 kl. 17:00 - 21:00

Sted
Drewsens Spisehus


Året sociale arrangement er med Preben Mejer

Arrangementet forgår i Drewsens Spisehus Odense, Flakhaven 1, 5000 Odense C.

Husk det er til dette sociale arrangement, at I skal tage Jeres bedre halvdel med.

Først skal vi høre et foredrag med Preben Mejer, derefter er foreningen vært ved en lækker menu som serveres i kælderen, i de gamle bankboks lokaler.

Preben Mejer er en af Danmarks absolut mest anerkendte kapaciteter, når det kommer til den teknologiske udvikling og IT. Han er en efterspurgt videnskilde og storinspirator og holder engagerede foredrag om vores digitale fremtid og de udfordringer og muligheder, der følger med. I hans formidling er der altid masser af underholdende eksempler, der gør stoffet forståeligt for alle. Preben Mejers helt store fokus er, hvad teknologien kan bruges til som forbruger og som virksomhed

Robotter og kunstig intelligens
Kunstig intelligens – Artificial Intelligence – AI – og robotter vil ændre vores liv, vores hverdag og vores arbejde. Med udviklingen følger enorme forandringer, og intet bliver som før. Der vil ske store ændringer i vores arbejde, underholdning og liv. Din smartphone er ikke længere kongen af IT universet. Det er svært at forestille sig, men AI vil få endnu større konsekvenser for os end internettets fremkomst. AI og fysiske robotter vil spille tæt sammen.

Preben Mejer beskriver, hvad AI er, hvordan det bliver brugt, og hvad det fører til. Få en indsigt i de tre store AI-bølger, som vi bliver ramt af de næste 15 år. De svinger fra automatisering til autonomi. Omkring 40 procent af de danske jobs vil forsvinde helt eller blive ændret til det næsten uigenkendelige. Mange jobs vil forsvinde, men udviklinger betyder også, at nye jobs kommer til.

Vent ikke med at tilmelde jer til dette spændende arrangement

Vi skal som skrevet være i nogle spændende lokaler der tidligere har været bank og i kælderen, hvor vi skal være, kan man stadig se bank boksene på væggene.

 

 

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.